Ön mostanában vásárolt kislakást (50 m2 alatt)? Felújítaná, sokkal kevesebb problémával?

Látja lelki szemeivel a most megvásárolt új lakását készen?
Ugye szép? Örömmel gondol beköltözésére az új lakásába?

Csak az a fránya felújítás amely a vásárlás és a költözés között van, na az nem egyszerű!

Bár ön már biztosan össze is rakta, hogy felhívja az burkolót, a villanyszerelőt, a vizest, a festőt megbeszél velük mindent aztán mehet a szekér. Pénzt is összerakta már és nem is lát semmi buktatót.

Aztán jönnek az elején egyszerűnek tűnő nehézségek. Pl. a burkolónak 1 hét múlva lenne ideje, utána csak 2 hónap múlva. A villanyszerelő 3 hét múlva tud 1 hetet dolgozni, a többit majd meg kell beszélni vele, de csak majd akkor!

Kezd eltűnni az az érzés, hogy pikkre pakkra készen lesz a lakás?

Most már az a kérdés is felmerül önben, egyáltalán milyen sorrendben kell csinálni a felújítást? És mi lehet még?

 

Lomtalanítani, bontani kell, de hova tegyük a sittet? Hogy kell konténert rendelni? Mi a területhasználati díj?

Kell mosogatógép, szárítógép, mosógép, gyors főzőlap és kiderül, persze később mint jó lenne, hogy nem elég az amper ami bejön (ugye érthető?) bővíteni kell az órát. Ennek hely kell, elő kell készíteni, de ezt viszont akármilyen villanyszerelő nem csinálhatja. Mindenki ismer olyan embert akinek megvannak a papírjai ehhez, kapja is ön a telefonszámokat. Amikor viszont hívjuk kiderül nem ér rá! Egyik sem! Várni kell rá cca. 2 hónapot!

És a problémák tömkelege a fentieken kívül.

Egyébként nem kezdenek ferde szemmel nézni önre a munkahelyén? Mert hol egy fél napot kér, hol egyfolytában telefonál, és valami zöld esztrichet keres. Tele van az asztala katalógusokkal, iparosok telefonszámaival, és állandóan ezeket bújja? Ha eddig nem, higgye el eljön ez az idő.

Pont ezért vagyunk mi, hogy ez a sok gond, probléma, beleőszülés, mind elkerülhető legyen.

Ehhez a következőket ajánljuk.

Teljes körű lakásfelújítást á-tól cettig. Mit jelent az á-tól cettig? Az első megbeszéléstől a kész lakás kulcsának átadásáig mindent megcsinálunk, leszervezzük. Önnek csak ellenőrizni kell majd. Nem kell iparost keresgélni, anyagot vásárolni. Ön csak ellenőrizni jár. majd

A fentieken kívül ingyenes a felmérés, az árajánlat, természetesen elkötelezettség nélkül.

Ha megadja az alábbi adatokat, 2 napon belül jelentkezünk is időpont egyeztetésre.

Mi történik azután, hogy rákattintott a "Küldés" gombra?

  • Miután megkaptuk az elérhetőségét 2 napon belül telefonon keressük önt. Mi a +36 20 518 4321-s telefonon keressük majd önt.

  • Megbeszélünk egy időpontot amikor személyesen találkozunk a lakásban. Ha valami nagyon egyedi dolog van akkor ismét kimegyünk.

  • Ez után elkészítjük részletes árajánlatunkat.

  • Amennyiben majd árajánlatunk megfelel, szerződést kötünk, és elkezdjük a munkát.

f11 Bt.  1045 Budapest Rózsa utca 21  adószám: 28133591-2-41  felujitas@ugyesotthon.hu Adatkezelési elvek   ÁSZF  +36 20 518 4321