top of page

Ez a bemutatkozás csak önnek szól, 

annyira, hogy a hivatalos weblapunkról ez nem is érhető el.

Azért kerestük meg önt, mert szerintünk kölcsönösen segíteni tudunk egymásnak. 
Ajánljon minket azoknak az ügyfeleinek akiknek szűkségük van ház, lakásfelújításra.

 

Persze tudjuk, hogy ez nem így megy, nyakra-főre. Ezért röviden bemutatkozunk.

Mottónk a "Stresszmentes lakásfelújítás"

Lakásfelújítással foglalkozó iparosok csoportja vagyunk. Nem iparosokat közvetítő vállalkozás vagyunk, mi vagyunk az iparosok. Együtt képviseljük az „ügyesotthon” kivitelezői csapatot. Sok éve dolgozunk egymást kiegészítve. Így hasznosabbak vagyunk. 

Velünk nem kell iparosok hadával „megküzdeni”, és a jobb szervezettség miatt gyorsabban, gördülékenyebben megy a felújítás

Munkánk után 4 év garanciát vállalunk külön költség nélkül

Red Wall & Stairs

Miért éri meg önnek összefogni velünk?

 

Egy apropóval kezdem. Lányom Franciaországban él. Elmesélte, hogy náluk az ingatlanosok nem csak közvetítenek és a szerződésben segédkeznek, hanem egyéb szolgáltatásokat is adnak. Rengeteg dologgal segítik az érdeklődőket.

 

Gyerekeseknek ismertetőt adnak a környéken lévő óvodákról, iskolákról. Hol vannak tornatermek, edzési lehetőségek, hol a posta, az orvos, milyen kulturális lehetőségek vannak a környéken stb.  Természetesen segítenek úgy az eladónak mint a vevőnek mester embereket keresni. 

Ezért keresem önt. Működjünk együtt! Ön bővíti kínálatát ház/lakásfelújítással eladás elött, vásárlás után, nekünk meg minőségi megrendelőink lesznek.

Persze a jutalék sem utolsó amit mi is adunk.

Mindezt mások is tudják nyújtani, bár nem sokan az is biztos. Viszont van egy előnyünk, ragyogóan tudunk együttműködni másokkal. Ezt iparosaink is bizonyítják akikkel együtt dolgozunk. Ők szívesen dolgoznak velünk.

Két történetet még megosztanék önnel

Egy Budapest melletti kisvárosban dolgoztunk.
Napkollektort rendeltek tőlünk pár évvel ezelőtt. Természetesen felszereltük. Nagyon elégedettek voltak, úgy a munkánkkal, mint a kollektorokkal. Azt hittük ennyi is.
Eltelt egy év, és megkerestek minket, hogy új, és hőszigetelt ablakokra cseréljük a régieket. Beszereztük, beépítettük az új ablakokat is.
Ismét eltelt egy év, és megint megkerestek minket. Bíznak bennünk mondták, meg kellene csinálni a ház szigetelését, és a tetőt is fel kellene újítani. Ez is elkészült.


És mi történt ezek után?
Jelentkezett a 2 házzal odébb élő szomszéd, hogy dolgozzunk neki is, mert minket ajánlottak a szomszédból.
Minden kivitelező álma az ilyen megrendelő aki nem felejt. Aki értékeli, és megbecsüli a jó munkát.  (Kérésre megadjuk a nevet és telefonszámot)

A másik történet kacifántosabb.
Egy nagyobb lakást kellett korszerűsíteni. A tulajdonos több vállalkozótól is kért ajánlatot. Mi a másodikak lettünk. Aki megnyerte a munkát infrafűtést ajánlott. Ilyet mi is tudunk felszerelni nem is ezzel volt a probléma. A probléma azzal volt, hogy mi nagyon javasoltuk előtte a nyílászárók cseréjét, különben ingét-gatyáját ráfizetheti a tulajdonos. A tulajdonost meggyőzték, hogy ez nem indokolt, így neki csak a fűtés kellett.

2 évvel később cseréltük az ablakokat. (visszahívtak)
Nagyon sokba került a fűtés.
A dolog vége az lett, hogy a tulajdonosnak van egy túlméretezett villanyfűtése, most már jó ablakokkal, és így jóval kisebb fűtésszámlával.
(Kérésre megadjuk a nevet és telefonszámot)

Elérhetőségünk

Adamkó Ferenc

 +36 20 518 4321

adamkof@ugyesotthon.hu

Reméljük, hogy amit olvasott rólunk tetszett önnek. Ha lát fantáziát az együttműködésünkben, kérem hívjon minket, vagy adja meg telefonszámát. Találkozzunk személyesen!

Köszönjük!

elerhetoseg
bottom of page